Skrytealbum fra fornøyde gjester:

- "Vi googlet Bondegårdsferie, og ønsket ferie med aktiviteter. Det var ikke lett å finne andre steder enn Aarholt-tunet, men det trengte vi heller ikke. Der er alt vi kan ønske oss. Vi kan ikke få fullrost både menneskene som jobber der og aktivitetene. Anbefales !"

- “Ungene synes vi like godt kunne flytte hit, og det sier jo alt. Tusen takk for oss, dere har vært det perfekte vertskap.”

- “Vi har hatt et fantastisk opphold her. Vi ville finne ut mer om gamle dager, og vi fikk vite og oppleve mye, mer enn forventet. I tillegg til karding og toving og dyrestell og brødbaking har vi også svevd i svevebane, klatret på bruskasser og flåtepadlet i Villmarken. Dyrelivet vi opplevde da vi padlet på den lille elva gjorde stort inntrykk."

- "Tusen takk for en flott uke her hos dere. Det er den beste ferien, ever ! uttalte min 8-årig gutt. Og det sier ikke så rent lite.....”

- “Det er så fint her, og det er så bra at dere er så flinke med dyrene, jeg har aldri sett så tamme sauer. Mamma og jeg kommer igjen neste år.”

- “Barna har nesten ikke hatt tid til å spise innimellom lek med de andre barna, kosing med dyrene, smashball og trampoline. Og så alt det andre programmet. Vi har ikke kjedet oss et sekund, og føler oss beriket av alt vi har lært og opplevd.”

- “Tror ikke vi noen andre steder har hatt en så fin ferie for både barn og voksne, vi har allerede snakket om at vi skal tilbake.”


- "Takk for nok en glimrende ferie. Dette var 6. år på rad. Masse aktiviteter, til og med noen nye som vi ikke vært med på de tidligere årene. Vi kommer igjen !"Bondegårdsferie med aktivitetsprogram i Vestfold, Tegning: Inga-Hilde Breivik
Nyklekte kyllinger
Bøke-knopp i utvikling
Vertskapet på Aarholt-tunet bondegårdsferie; Ingfrid Weydahl og Svein Aarholt tar imot på bondegårdsferie
En av våre kosne sauer er på bondegårdsferie hele året !
Når sauen er klippet blir ulla kardet og tovet, og vi lager nydelige ullbilder
Klatreveggen har tre vanskelighetsgrader
En av broene i Tarzanløypa på Aarholt-tunet
Det gule rommet i Bryggerhuset
Natt over tunet