BESKRIVELSE AV 14 BOENHETER OG PRISER I 2024 - BONDEGÅRDSFERIE PÅ AARHOLT-TUNET.
Programmet er også inkludert i prisen.Takk for flotte uker med alle dere feriegjestene som har vært på Aarholt-tunet.
Mange av dere kommer igjen og har holdt av plass sommeren 2024. Nedenfor er oversikt over ledige boenheter.

LEDIG:

Her er oversikt over hva som på nåværende tidspunkt (25.juni) er ledig i 2024. En kan sette seg på venteliste til stor eller liten boenhet i ønsket uke. Hvis noen må avbestille går vi til ventelista før vi legger ut her på nettsiden at boenheten er ledig.

uke 27;

sønd. 30. juni - fred. 5. juli 2024

Fullbooket.

uke 28;

sønd. 7. - fred. 12. juli 2024

Ledig i Hytte, og i minste leilighet i 1.etg i Bryggerhus.

uke 29;

sønd. 14. - fred. 19. juli 2024

Ledig i de to minste leilighetene i 1.etg. i Bryggerhuset, og i minste rom i 1.etg. på Låven.

uke 30;

sønd. 21. - fred. 26. juli 2024

Fullbooket.Bestilling gjøres ved å kontakte oss på mail.

Aarholt-tunet v/Ingfrid Weydahl og Svein Aarholt: tlf. 33 33 90 96.

Når du mailer oss på oss@aarholt-tunet.no så sjekk at du får svar innen ett par døgn. Vi sjekker mailer hver dag.
Fortell oss gjerne i første mail hvilken boenhet og uke dere ønsker og hvor mange dere er og alder på barna, (i tilfelle ønsket boenhet er opptatt kan vi komme med alternative forslag). Ved bestilling trenger vi også navn på dere alle, en post-adresse og et telefonnummer.

Vi sender mail med leieavtale, brosjyre og depositum-faktura til de som har bestilt.
Nærmere sommeren (mai/juni) kommer hovedfakturaen og mer informasjon om uka og kart. Hjertelig velkommen både til gjester som har vært her før og til nye!

-------

Prisene nedenfor er 2024-priser, de inkluderer leie av leilighet og ALT aktivitetsprogram.

Programmet er for HELE familien, - hver dag på gården (se: "Om bondegårdsferie"). Det er selvhushold og mat kan lages på minikjøkken i leiligheten eller på grillen på tunet.
En familieuke starter søndag ettermiddag kl.17.00 og går over 5 døgn til fredag formiddag. Det er aktiviteter og program hver dag. Kortere opphold midt i en uke, har vi ikke ledig kapasitet til. Det er heller ikke anledning til å ha med egne dyr. Innemiljøet er dyrefritt pga. allergihensyn og i utemiljøet finnes dyra våre.

Ved avreise må boenheten være ryddet ordentlig og rengjort. Selve sluttrengjøringen kan bestilles. Denne bestillingen gjøres før dere kommer/ ved bestilling, eller senest ved ankomst.

Sengetøysett og håndkler kan også leies for kr 150,- + 30,- pr. sett. Eller dere tar med rent sengetøysett vasket på over 60 grader. Vi låner ut dyner og puter til ALLE. Ingen trenger å ta med egne dyner og puter.

HYTTER (3-7 soveplasser)

To stk. gamle nyrestaurerte tømmerhytter. Var opprinnelig et våningshus fra Lardal som vi saget i to, flyttet til gården og satt opp stokk for stokk i 1991/92.

Ca 24-32 m2 i grunnflate + halv annen etg. på 24 m2 gulvflate med skråtak.
1.etg.: Gang med kjøkkenkrok. Bad med dusj og toalett. Stue med sofa, spiseplass og mulig soveplass (bildet til venstre).

2.etg.: Bratt trapp opp til 2 små soverom/loft med 2+4 soveplasser (bilde til høyre).Pris kr 16.800,- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet. (I hyttene kan to familier være sammen, men da kommer et tillegg på 30 % på ukesprisen for aktivitetsprogrammet for den andre familien).


LÅVE (2-4 sovepl)

Gammel låve fra 1885 hvor høyløe er blitt til forsamlingssal (amfi), fjøset og møkkakjelleren - til stuer, og låvegulvet til matsal. Restaurert i 1994-2008. Inneholder 5 stk. ettroms leiligheter med utgang til det fri / svalganger.
* 2 stk. ettroms leiligheter i 2. etg. med utgang til svalegangen. Utsikt over gårdstun. 2-4 soveplasser, bl.a. i køye. Kjøkkenkrok og eget bad. Pris kr 13.400,- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet.

* 3 stk. ettromsleiligheter i 1. etg. på låven. Inngang fra østsiden (høyre side når du står på gårdsplassen og ser mot den gamle røde låven), 2-3 eller 2-4 soveplasser, kjøkkenkrok og eget bad. (Se to bilder like nedenfor.)
Pris kr 13.400,- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet.BRYGGERHUS

Bryggerhuset (venstre delen av det hvite huset) var gårdens gamle grovkjøkken for bla. kleskok, slakting og brygging. Den høyre delen er et tømmerhus fra Sandefjord som vi satte opp og restaurerte i 1991/92. Nyrestaurerte leiligheter i både 1. og 2.etg., skråtak i hele 2.etg.

1.etg. har i tillegg felles oppholdsrom for alle på gården i koselig stue med grue og bakerovn (som vi baker brød i en gang i løpet av uka).

* 1.etg. Lite soverom med 2 senger og smal overkøye med plass til 1-2 barn. (Se "Det gule rommet" i billedmenyen til høyre, synlig for dere som ser på stor skjerm). Eget kjøkken i rom ved siden av. Bad. Pris kr 13.400,- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet.


* 1.etg. Soverom / stue med 3-5 soveplasser, bad, stort kjøkken i rom ved siden av. (Se bildene over.)
Pris kr 14.400,- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet.


* 2.etg.: "Forstue" med kjøkkenkrok, bad, 2 soverom med skråtak og egen vask på hvert av disse soverommene , totalt 6-8 soveplasser. Pris kr 16.500.- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet. (I denne leiligheten kan to familier være sammen, men da kommer et tillegg på 30 % på ukesprisen for aktivitetsprogrammet for den andre familien).* 2.etg.: Gang med to senger/sovealkove, bad, stue-soverom og kjøkkenkrok i ett (se bildene over), + ett lite ekstra soverom. Tilsammen 3-6 soveplasser. Pris kr 15.500,- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet.

* 2.etg.: Gang med to senger/sovealkove, bad, stue-soverom og kjøkkenkrok i ett, + ett lite ekstra soverom. Tilsammen 3-6 soveplasser. Pris kr 15.500,- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet.

STORT STABBUR (5-8 soveplasser + hemser).

Gammelt stabbur fra 1851 i to etasjer, som vi flyttet til gården fra Åssiden i Drammen 1989/90. Stabburet fikk vinteren 2007 to små soverom i 2. etg. med egne bad, 3 senger og 2 små hemser på hvert rom (bilde under til høyre). Samt en liten ettromsleilighet i 1. etg. med soveplasser, spiseplass og bad (bilde under til venstre). Totalt 5-8 ++ sovepl. Pris kr 18.900.- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet. (Her kan to familier være sammen, men da kommer et tillegg på 30 % på ukesprisen for aktivitetsprogrammet for den andre familien.)


TUNSTABBUR.

Gammelt, lite, og svært koselig stabbur midt på tunet. Stabburet er i 1½.etg., nyrestaurert vinteren 2007 og i 2011 med nytt stort vindu på baksiden. (På "logotegningen" øverst til høyre på denne siden er Tunstabburet det nærmeste stabburet.)
Kjøkkenkrok, nytt bad under loftstrappa (sees på bildet under til venstre), 2-4 soveplasser på loft med skråtak (bildet under til høyre). Pris kr 14.400,- pr. uke inkluderer også aktivitetsprogrammet.På bildet under er Tunstabburet i midten og låven til høyre.Bondegårdsferie med aktivitetsprogram i Vestfold, Tegning: Inga-Hilde Breivik
Nyklekte kyllinger
Bøke-knopp i utvikling
Vertskapet på Aarholt-tunet bondegårdsferie; Ingfrid Weydahl og Svein Aarholt tar imot på bondegårdsferie
En av våre kosne sauer er på bondegårdsferie hele året !
Når sauen er klippet blir ulla kardet og tovet, og vi lager nydelige ullbilder
Klatreveggen har tre vanskelighetsgrader
En av broene i Tarzanløypa på Aarholt-tunet
Det gule rommet i Bryggerhuset
Natt over tunet