Ungdomskonferanse, Musikk- Korps- og orkesterleir

Aarholt-tunet Gjestegård og Leirskole er bygget opp for at barn og ungdom skal få oppleve utvikling, samarbeidstrening, mestring, spenning og opplevelser.
De mange aktivitetene, dyrene, de gamle tømmerbygningene, de store naturområdene rundt stedet som ikke har innsyn fra naboer (og er langt fra tettsted og butikk), og de mange fellesrommene, - gir en flott ramme rundt en ungdomskonferanse eller korps- og orkesterleir.

Barne- og ungdomsarrangement har vi hovedsakelig fra påske og til ut oktober. Men det er også mulig å komme i vinterhalvåret, selv om det da blir litt begrenset hvilke ute-aktiviter en kan bestille fra Aarholt-tunet. (Det kan være bedre plass for korpsleirer i helger fra høstferien fram til påske enn på sommerhalvåret.)
Vi har også politiske ungdomsorganisasjoner, grupper fra kirker og menigheter, konfirmantleirer og helse-grupper. I tillegg til de over 20 ukene med leirskole i løpet av et år. Alt i en rusfri ramme.

Aarholt-tunet ligger midt i Vestfold, bare 7 km fra E-18, 10 km fra jernbane og 17 km fra flyplassen Sandefjord-Torp. Stedet har plass til opptil 80 barne- og ungdomsdeltakere ++ fordelt på de 23 soverommene vi har.
De fleste rom er familierom, noen leiligheter med flere soverom. Og alle leilighetene har bad.

Fellesrommene

Aarholt-tunet Gjestegård har mange fellesrom, mange øvings- og grupperom, og rommene er meget innbydende. De gamle bygningene fra 1800-tallet er restaurert i gjenbruks-stil, og gir en spennende ramme rundt arrangementene.

Maten er velsmakende.

Vi får ofte skryt for at maten også på barne- og ungdomsarrangementene er svært god, variert og godt tilpasset aldersgruppen.
I tillegg er prisene for kost, losji og program lavere enn mange andre steder.

Aktiviteter

Stedet har svært mye å by på i fritiden. Vi kan legge tilrette for aktiviteter og opplevelser, og har laget endel løyper som også er for selvaktivisering. Dyrekos, klatre- og mestringsaktiviteter, natursti, teambuilding og samhandling, flåtepadling og masse mer. Noe er inkludert i prisen. Annet betaler en ekstra for. (Se mer informasjon på "Konfirmantleir-siden", "Leirskole", "Aktiviteter" og "Priser".)

Dyra må også nevnes. Som du vil se andre steder på sidene, har vi mange dyr for kos og stell. Og vi får ofte tilbakemeldinger på at mange av barna setter MEGET stor pris på at de har fått ansvar for en kanin i løpet av oppholdet. (Aarholt-tunet har mange.....kaniner.)

Vi vil også nevne "teambuildingsløypa", en sammenspleisende aktivitetsløype som får fram kreativitet, samarbeid, moro og utfordringer. Denne kan enten være som et par timers sammenhengende opplegg, eller en kan ha elementer av det om en ikke har så mye tid til rådighet.

Kontakt oss for forespørsler og for avtaleark ved bestillinger.

Aarholt-tunet Gjestegård og Leirskole
Årholtveien 80, 3160 Stokke
Tlf. 33 33 90 96
epost: oss@aarholt-tunet.no
Aarholt-tunet_tegning
Tegning: Inga-Hilde Breivik
bokeknopp
Bøke-knopp i utvikling
Ingfrid og Svein på Aarholt-tunet
Ingfrid og Svein er eiere og drivere
Burmabru_Aarholt-tunet
6 meter over bakken i powerløypa
natt_over_tunet
Natt over tunet
sau_Aarholt-tunet
En av våre kosne sauer
Tarzan_løypa_Aarholt-tunet
En av broene i Tarzanløypa
Klatreveggen_Aarholt-tunet
Klatreveggen har tre vanskelighetsgrader
dverghane
Dverghane
det_gule_rommet
Det gule rommet i Bryggerhuset
Høst_over_Aarholt-tunet
Høst over tunet